Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  15.02.2000  00:00

Homenatge a Francesc Carcolse.

Men?ame
 El gran restaurador i xatonaire Francesc Carcolse ja te una ceramica que en recorda la valua humana i professional a la seva poblacio d'origen, Arseguel, a l'Alt Urgell. Una iniciativa de Joan Ferrer, amb el suport de l'Ajuntament de Sitges, ha fet possible que la casa on va neixer Carcolse, a Arseguel, tingui per la posteritat la ceramica recordatoria amb el dibuix de l'esglesia romanica d'aquest poble i la imatge de la Punta de Sitges, la ceramica es el primer dels actes que es volen impulsar per donar el merescut reconeixement a aquest restaurador que s'afinca a Sitges i fins i tot va ser regidor a l'Ajuntament.

Francesc Carcolse va instal?lar-se a Sitges com a restaurador. La seva excel?lent cuina el van portar a anar millorant d'establiments des d'una petita fonda que va obrir al carrer de Sant Pau, com a primer negoci. El seu bon fer el va portar a preparar el xato als Rusi?ol, Casas i Canuda i va acabar dirigint el balneari de Cardo i el de Vichy Catala.