El temps suspès
La funció antropològica de les festes avui es torna encara més necessària. No pas com a evasió, sinó com a restauració de les forces que fan possible l'acció. Ningú no pot viure en un estat permanent de mobilització
Unes postres sorprenents i saboroses del receptari de Neus Cuscó
Apareix el tercer títol de la col·lecció Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana
Ens en parla l’especialista Joan Santanach, que ha treballat entre d’altres el ‘Llibre de Sent Soví’, el ‘Llibre del coc’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’ o el ‘Llibre de totes maneres de confits’
Un plat típic de Nadal, senzill, honest i molt gustós
La cuinera Neus Cuscó ens presenta la primera de les receptes amb vista a les festes de Nadal
L’historiador i herbolari publica un quadern que aplega receptes de frares i guisats populars, publicat per Edicions Morera
Una de les postres típiques de Tots Sants que ens explica Chelo Peiró Sanchis, des del grup de facebook Cuina Valenciana
Una recepta d’Abraham Simon del bloc ‘La cuina tradicional de les comarques gironines’
Una proposta amb palomins de Sergi de Meià i una coca de rovellons de Mariona Quadrada
Coincidint amb la Festa de batre el cigronet, a Mura, aquest diumenge, us oferim una recepta protagonitzada per aquest cigró petit i gustós del Bages
Una cocció senzilla que deixa expressar el millor d’aquest mol·lusc versàtil, nutritiu i econòmic, parent del calamar
Una recepta de la Lluïsa Sabater Vilanova de Peralada
Una delícia tastar les albergínies amarades d’un sofregit generós i una picada