Alex Salmond o el paper dels líders en la lluita per la independència
La capacitat catalana de destruir els líders propis, de negar-los el pa i la sal, de no voler reconèixer el paper que la història els ha atorgat és simplement sobrenatural
Us expliquem els vins que va triar el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, per marcar l’envelliment, la mort i el renaixement de la vida, dins el tast dels 50 anys de la Festa de la Verema d’Alella
Relatem la primera part del tast que el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, va oferir pels cinquanta anys de la Festa de la Verema d’Alella
Visita amb Josep Roca, sommelier i propietari del Celler de Can Roca, al bar dels seus pares, origen de la saga familiar
Semblança del segon dels germans del Celler de Can Roca, destacat com a millor sommelier del món
El sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, ens parla del projecte d’elaboració de vins i esperits lligats a paisatges naturals, que va començar ara fa set anys
L'editorial Vibop publica per primera vegada en català 'El llibre dels vins', d'Arnau de Vilanova, que es va presentar ahir al Celler de Can Roca
Entrevistem el cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca · Reflexiona sobre la crisi i la situació que ha d'encarar el sector, alhora que exposa un seguit de desafiaments, que ja tenim aquí
El FHG Fòrum ha reflexionat sobre el moment que viu el sector de la gastronomia, l’alimentació i el turisme i sobre el futur
Sobre l'emergència climàtica, la COP25 i sobre els vins que va servir el Celler de Can Roca en l'àpat de mandataris que va obrir la cimera
Divendres vinent començarà una nova edició del Vinyasons, un cicle de concerts d'estiu, enmig de les vinyes i dins dels cellers
Tercer i últim lliurament del tast ‘Vins i incendis. Policultiu. Vins de foc i de gel’, que el sommelier va oferir al Fòrum Gastronòmic de Girona
Continuem relatant el tast ‘Vins i incendis. Policultiu. Vins de foc i de gel’, que va oferir el sommelier del celler de can Roca, dins el Fòrum Gastronòmic de Girona
Transcrivim el tast que el sommelier Josep Roca va donar dins del Fòrum Gastronòmic de Girona 2017, amb el títol ‘Vins i incendis. Policultiu. Vins de foc i de gel’
Sobre un tast amb Josep Roca, de vins de més de vint anys d’Alella Vinícola, que no havien estat pensats per envellir
Poemes de Palau i Fabre, els colors del vi i la transparència obscura que ens revela Josep Roca
Fa pocs dies vam publicar la primera part de l’entrevista al sommelier i copropietari del Celler de Can Roca. Ara us oferim la segona i última part, dedicada sobretot al seu llibre ‘Rere les vinyes’
Entrevistem el sommelier del Celler de Can Roca, un personatge amb una sensibilitat afinada, uns valors i uns coneixements envejables, que el fan un home respectat internacionalment en l'àmbit vinícola i el duen a l'avantguarda del món del vi
Fins el 23 d'abril es fa al Palau Robert de Barcelona l'exposició 'El Celler de Can Roca, de la terra a la llunya', que commemora els trenta anys de la creació del restaurant
El sommelier Josep Roca i la psicòloga Imma Puig fan un retrat intens, extens i emocionant del moment que viu avui el món del vi al món, a través de dotze cellerers, al llibre ‘Rere les vinyes’ · Entre la crònica i el reportatge, us relatem l’acte de presentació del llibre, històric, perquè va reunir alguns dels elaboradors més prestigiosos del món i es va concebre com ‘La festa de les persones del vi’
Tercera edició internacional, impulsada pel celler Torres, es va centrar en el vi i les cuines del món
La Universitat Rovira i Virgili impulsa una col·lecció de reportatges dedicats a joves enòlegs escrits per Ruth Troyano. El Sommelier Josep Roca ha presentat el projecte a Barcelona
Crònica del tast ‘Sis vins sentits’ realitzat pel sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, dins el Fòrum Gastronòmic de Girona