Obertes les inscripcions de la Via Lliure a la República Catalana

  • L'ANC ha revelat el disseny de la samarreta que tenyirà la Meridiana durant l'Onze de Setembre

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.07.2015 - 10:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Onze de Setembre ja s’acosta. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest matí els darrers detalls sobre la Via Lliure a la República Catalana, amb què es compta d’omplir la Meridiana de Barcelona. I ja s’ha activat la web per a inscriure-s’hi, Via Lliure 2015, amb tota la informació dels trams i la campanya prèvia de l’estiu. L’ANC també ha fet públic el disseny de la samarreta de la manifestació, que arribarà a mitjan setmana vinent a la Botiga de VilaWeb.


Enguany les samarretes són blanques. ‘La independència és un full en blanc per a començar a construir un país nou’, ha explicat Josep Sabaté, responsable de l’organització. De primer, doncs, el blanc omplirà la Meridiana, que canviarà de color al pas d’un element mòbil, ‘per a dibuixar el país de tots’. 

‘L’Onze de Setembre serà la Diada de tothom qui aspira a la llibertat i la democràcia’, ha dit el president de l’ANC, Jordi Sánchez. El propòsit és que la Meridiana projecti al món la imatge d’unitat per un país nou. ‘És una diada de país. L’èxit és responsabilitat de tothom.’

A la presentació, hi havia també Lluís Llach, Sílvia Bel, Albert Sánchez Piñol, Joel Joan, els membres de l’Elèctrica Dharma i Joan Dausà, entre més, que han estat els primers d’apuntar-se a la Via Lliure.

A més, l’ANC ha fet públic el vídeo amb què vol promoure-hi la participació:
 


Informació relacionada: La Via Lliure a la República Catalana de la Diada: guia informativa


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any