Marcos Benavent: ‘Sortirà merda a dojo’

  • El que va ser gerent de l'empresa pública Imelsa, ha comparegut avui davant el jutge

VilaWeb
Redacció
26.05.2015 - 17:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Marcos Benavent, presumpte comissionista d’Alfonso Rus en la trama de cobrament de comissions del cas Imelsa, ha comparegut avui al jutjat d’instrucció número sis de València. Benavent està imputat després de la denúncia interposada per la Diputació per presumptes despeses injustificades i altres irregularitats d’Imelsa, l’empresa pública de la qual va ser gerent. En la seva arribada al jutjat Benavent ha parlat amb els mitjans i ha dit que ‘era un ionqui dels diners’.

Benavent va enregistrar i va treure a la llum pública fa poques setmanes els enregistraments en què s’escoltava Alfono Rus, president de la Diputació de València, contar bitllets. Aquesta gravació ja està en mans de la fiscalia i Benavent s’hi ha referit sense embuts: ‘Les gravacions són veritat i sortirà merda a punta pala’. ‘Ell sabrà el que fa. Ell sabrà, ha de ser conscient de la seva manera de ser o d’actuar’, ha dit de Rus. El que va ser considerat l’home fort del president de la Diputació ha explicat davant els mitjans que farà mal ‘a molta gent explicant la veritat’.

Canvi d’imatge

Ha comparegut als jutjats amb una aparença molt diferent de la de temps enrere: pantalons caiguts, cabell llarg, arracades i una estètica poc semblant a la de temps passats, quan la seva forma de vestir s’assemblava més a la d’un home de negocis. Ha admès que es va endur diners de contractes públics i va confessar haver-se equivocat: ‘Assumiré el que hagi d’assumir, la pena de presó o el que sigui’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any