El candidat del PP a Sabadell, Esteban Gesa, entre els agressors a activistes de la PAH

  • Partits de la ciutat demanen la dimissió d'Esteban Gesa

VilaWeb
ACN-Redacció
19.05.2015 - 10:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Uns quants partits de Sabadell han demanat la dimissió del candidat del PP a l’ajuntament de la ciutat, Esteban Gesa, per haver participat en l’agressió a activistes de la PAH que ahir al vespre van irrompre en el míting que feia el president del govern espanyol, Mariano Rajoy a Barcelona. Entre els que demanen la dimissió hi ha el candidat de la Crida per Sabadell, Maties Serracant, el d’Unitat per Sabadell, Joan Berlanga, i el d’ERC, Juli Fernàndez. Tots tres han condemnat l’actitud del popular, com també ho ha fet la PAH de Sabadell i altres organitzacions. Gesa no s’ha pronunciat al respecte però avui mateix al vespre té un míting amb la presidenta del PP, Alícia Sánchez Camacho.

En aquest vídeo enregistrat del Telenotícies Vespre de TV3 d’ahir es pot veure que Gesa acaba etzibant puntades de peu als militants expulsats:

El candidat de la Crida per Sabadell ha fet un piulet recordant que Gesa va fer un comentari l’Onze de Setembre comparant la V de la Via Catalana amb la V del nazisme . ‘#GesaDimissió Costa trobar paraules per qualificar accions innombrables. I pensar que els darrers 4 anys ha estat al Ple #Sabadell!!’, ha estat un dels tuits de Serracant.

El candidat d’Unitat pel Canvi, ha considerat ‘inacceptable l’actitud violenta del regidor @EstebanGesa’ i també s’ha sumat a la petició de dimissió. Com també ho ha fet el candidat d’ERC, Juli Fernàndez, que ha assegurant que ‘l’actitud violenta d’@EstebanGesa agredint activistes de la PAH és del tot intolerable’ i assegurant que ‘ha de dimitir’. El diputat de la CUP David Fernàndez també s’ha referit a aquests fets sumant-se al ‘hastag’ que demana la dimissió del popular i afirmant que cal ‘netejar Sabadell’.

D’altra banda, la PAH de Sabadell també ha reclamat la dimissió. L’activista Pau Llonch també s’ha sumat a aquesta petició amb tuits com ‘#GesaDimissió. Ens desnonen. Ens roben. I ara ens humilien. A per ell’. I és que són molts els tuits que alerten d’actes de protesta als actes del PP de Sabadell, que precisament ha organitzat un míting aquest dimarts al vespre amb Camacho.

Informació relacionada: 

Vídeo: Militants del PP agredeixen membres de la PAH al míting de Rajoy a Barcelona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any