Antonio Baños: ‘He acceptat d’entrar al bombo de candidats de la CUP per al 27-S’

  • El periodista i escriptor barceloní participarà en el procés de primàries del partit del juliol

VilaWeb
Redacció
03.05.2015 - 11:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El periodista i escriptor Antonio Baños participarà en les primàries per a formar la llista de la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Ho ha dit en una entrevista al programa ‘Via lliure‘ de RAC1: ‘Jo no sóc membre de la CUP, però m’ho han demanat des del partit i he acceptat entrar al bombo de candidats.’ El procés de primàries per a elegir el candidat a les parlamentàries es farà al juliol.

‘M’han demanat permís perquè el meu nom sigui dins una llista llarga de gent molt ferma com a possibles candidats a les eleccions al parlament’, ha explicat el també membre de Súmate, que s’ha mostrat il·lusionat de participar-hi: ‘Em fa moltíssima il·lusió estar en aquest procés i participar en aquesta formació.’

‘A la CUP no et presentes per a ser candidat, et pregunten si et poden posar en un bombo i són les assemblees locals, les que ho debaten i després ve un procés de primàries, que es farà al juliol, que decixeix en quin punt vas a la llista. No et pots postular ni fer res’, ha puntualitzat en la mateixa entrevista.

Baños, que no és membre de la CUP ni associat, sinó ‘fan’, també ha explicat els motius per a acceptar de participar en les primàries: ‘Em faria il·lusió ser al parlament perquè ens trobem en una cruïlla important pel país, com a periodista també i després com a simpatitzant del programa de la CUP, poder participar en una formació que ha demostrat que la política parlamentària es pot fer d’una altra manera.’

 

Informació relacionada:

Vídeo del gran discurs d’Antonio Baños: ‘Catalunya serà lliure si la vida dels catalans és digna‘ (24-4-2015)

Debat Junyent-Baños: I si no hi hagués cap llengua oficial en la Catalunya independent? (11-4-2015)

Entrevista amb Antonio Baños: ‘La societat civil ha d’aparèixer ara per estirar les orelles a Mas i Junqueras‘ (19-12-2014)

Entrevista amb Antonio Baños: ‘Si fóssim una tribu, seríem més benvistos per l’esquerra espanyola‘ (12-2-2014)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any