Francesc Ribera ‘Titot’ canta les quaranta al regidor del PP de Berga per una moció ‘xenòfoba i miserable’

  • El regidor de la CUP va fer un discurs contundent acusant Joan Antoni López de 'jugar amb les necessitats de les persones'

VilaWeb
VilaWeb
Pere Cardús i Cardellach
07.03.2015 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ple ordinari de dijous a l’Ajuntament de Berga va tenir un moment de màxima tensió arran de la presentació d’una proposta del regidor del PP Joan Antoni López que demanava canviar el reglament regulador de les prestacions econòmiques d’urgència social del consistori perquè només les puguin rebre les persones que faci tres anys que estan empadronades. Ara cal un any d’empadronament per poder accedir a les ajudes. La proposta va ser refusada amb claredat pel grup de CiU (al govern), la CUP i Impuls (a l’oposició).

El moment més tens del debat va ser quan el regidor de la CUP, el cantant Francesc Ribera ‘Titot’, va respondre amb contundència la proposta del regidor popular, que seu just al seu costat a la sala de plens. Ribera va titllar la proposta de xenòfoba, classista, miserable i repulsiva. I va acusar López d’haver presentat una moció ‘realment miserable a costa de jugar amb les necessitats de les persones‘. Finalment, Ribera li va desitjar dues coses a López: que mai passés necessitats i que si mai en passava, no es trobés gent com ell a les institucions que l’haurien d’ajudar.

A més, la intervenció de Ribera treu de polleguera l’ex-candidata de Plataforma per Catalunya, que era entre públic del ple i va muntar un espectacle.

Vegeu la intervenció de Ribera:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any