Jordi Martí, escollit portaveu de Moviment d’Esquerres

  • L'objectiu de MES a curt termini són els acords que facilitin majories d’esquerres als municipis

VilaWeb
Redacció
06.02.2015 - 20:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El projecte MES (Movimnt d’Esquerres), fruit de la fusió de Moviment Catalunya i NeCat, ha escollit els càrrecs que formaran la seva junta directiva. L’ex-regidor de Barcelona, Jordi Martí, ha estat designat portaveu del partit.

El consell polític de MES ha aprovat la creació de vuit àrees d’organització de la formació, coordinades per un total de divuit persones. Alhora, ha explicitat que l’objectiu principal de la formació a curt termini és el de facilitar la composició de majories que comportin el major nombre possible de governs d’esquerres als pobles i ciutats de Catalunya.

Cadascun dels coordinadors assumirà funcions específiques, en un organigrama que regirà MES fins al proper mes de juny, un cop passades les eleccions municipals. Les grans àrees en que s’estructuren, de moment, les tasques del partit són: comunicació, organització política, organització (que inclou gerència, tresoreria, secretaria jurídica i logística), coordinació territorial, projectes i programa i política europea. D’aquí a pocs dies es nomenaran també responsables per l’àrea d’estratègia i anàlisi i el projecte Catalunya xarxa de ciutats.

Jordi Martí, a més de portaveu, serà també el responsable de l’àrea de comunicació, un àmbit en el que compartirà tasques amb Dani Novo, que es responsabilitzarà de la comunicació externa, i Inma Ranera, que coordinarà la comunicació interna. En Pere Almeda serà responsable d’organització política.

L’àrea d’organització estarà coordinada per Manel Nadal que comptarà amb Carles Blasco, al capdavant de gerència i tresoreria; Max Vives, a la secretaria jurídica; i Carles Manjón, com a responsable de logística.

Magda Casamitjana serà la responsable de coordinació territorial. Comptarà amb Manel Monlleó, qui assumirà expansió i comarques de Barcelona; Jordina Freixenet, que treballarà el model territorial i terres de Lleida; i Robert Benaiges, per Camp de Tarragona i terres de Ebre.

Projectes i programa queda en mans de Pia Bosch, mentre que Josep Burgaya i Ferran Vilasenyor seran els responsables de programes electorals.

Per la seva banda, Jordi Angusto coordinarà tot allò relacionat amb política europea.

Informació relacionada:

Jordi Martí: ‘Caldrà fer un referèndum sobre la independència de Catalunya’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any