L’operadora Parlem comença avui a oferir servei de veu i dades

  • Neix amb el català com a llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional

VilaWeb
Redacció
27.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Parlem, la nova operadora de telefonia de Catalunya, comença a operar avui amb una oferta integral de serveis de veu i dades que es podrà contractar a través de les webs Parlem.com i ParlemTelecom.cat i de l’app de l’operadora. D’entrada ofereix amb la xarxa d’Orange servei de telefonia mòbil a particulars i de telefonia mòbil, fixa i accés de banda ampla a empreses.

Parlem es presenta com l’única operadora de serveis de telefonia i internet catalana per a particulars i empreses, centrada en el mercat català. Per això vol fer del català la llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional.

Els impulsors de Parlem defineixen tres valors clau de l’empresa: la proximitat, la innovació i la contribució. I diuen que l’empresa vol encapçalar i impulsar ‘el creixent ecosistema de desenvolupadors de solucions mòbils a Catalunya’. Darrere Parlem hi ha el fundador, Ernest Pérez-Mas; la societat d’inversió Ona Capital (de la família Font, propietària de Bon Preu, i la família Carandell); FonYou Telecom; i el grup MasMóvil Ibercom.

Per tal d’oferir ‘les millors solucions al seu preu real’, proposa un pla de tarifes per a particulars i empreses que pretén adaptar-se a les necessitats de cadascú. En el cas dels plans de contracte per a particulars, cada usuari podrà escollir entre quatre opcions de veu. Pel que fa als serveis per a empreses, ofereix una atenció personalitzada i propostes a mida de cada client. Avui també entra en funcionament el servei d’atenció al client i suport tècnic, per a particulars i empreses.

El batlle de Barcelona, Xavier Trias, va fer la primera trucada amb Parlem, acte simbòlic que dóna el tret de sortida a l’activitat de la companyia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any