A Aljazeera: una diputada de Ciutadans contra el món

  • El referèndum del 9-N en un programa especial de la versió en anglès de la cadena

VilaWeb
Redacció
23.10.2014 - 04:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La versió en anglès d’Al-Jazeera va oferir ahir al vespre un debat sobre la independència de Catalunya, al programa The Stream. Hi van prendre part la diputada de Ciutadans Inés Arrimadas, el diputat d’ERC Alfred Bosch, el periodista Adrià Alsina i, des de Madrid, la professora Sonia Andolz, de la Universitat Antonio de Nebrija [per un error de transcripció de VilaWeb en el vídeo apareix com Aldonz en comptes d’Andolz, que és el cognom correcte].

Us oferim en un vídeo subtitulat fragments del debat on Arrimadas es troba particularment contra les cordes.

El debat va ser monopolitzat per l’intent reiterat d’Arrimadas de dir que el referèndum del 9-N era il·legal i que no tenia garanties democràtiques. Un parell de vegades les periodistes que dirigien el debat la van fer callar perquè poguessin opinar els altres convidats, que van retreure la seva posició.

Però el més contundents de tots va ser precisament la professora Andolz que, des de Madrid, li va dir a Arrimadas que el seu discurs era fora de lloc i que hauria d’escoltar la gent i atendre les demandes d’un moviment tan i tan gran. Quan Arrimadas va posar en relleu que Andolz, que és catalana, parlava des de Madrid i no vivia a Barcelona, ella li va respondre que no calia viure a Barcelona per a saber què hi passava.

Heus ací el vídeo íntegre del programa, en anglès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any