La independència de Catalunya atabala el president de la lliga espanyola

  • 'Com s'anomenaria la lliga?', es demana Tebas, que creu que Barça i Espanyol no podrien jugar a la LFP

VilaWeb
Redacció
07.10.2014 - 15:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha tornat a dir que el Barça i l’Espanyol no jugarien la lliga espanyola si Catalunya s’independitzés. Tebas ha apel·lat a la llei de l’esport, que ‘recull en una disposició addicional que només hi ha un estat no espanyol que pot jugar la lliga o competicions oficials espanyoles, Andorra’. 

Segons Tebas, perquè el Barça i l’Espanyol poguessin continuar a la lliga caldria una modificació de la llei ‘i veure si el sector afectat hi estaria d’acord o no’. A més, ha dit que sense el Barça el negoci del futbol cauria perquè el nivell de la competència se’n ressentiria. ‘No m’imagino una lliga sense el Barça, de la mateixa manera que no m’imagino Catalunya sense Espanya’, ha dit Tebas. I s’ha demanat: ‘Com s’anomenaria la lliga? Lliga espanyola, lliga ibèrica, lliga dels pobles d’Espanya?’

Aquest estiu Tebas ja va dir en una entrevista que el Barça no podria jugar la lliga espanyola en una Catalunya independent. Les seves paraules van tenir la resposta de la plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, que va dir el Barça jugaria on volgués i que podria jugar a la lliga espanyola si s’arribava a un acord entre Catalunya i Espanya. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any