Eurovisió sol·licita a RTVE el senyal en directe del ple del parlament que aprovarà la llei de consultes

  • Una dotzena de mitjans internacionals s'han acreditat per seguir el ple des de la cambra · Hi ha, per exemple, la CNN, Aljazeera i l'agència Reuters,

VilaWeb
VilaWeb
ACN
18.09.2014 - 19:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Unió Europea de Radiodifusió, Eurovisió, ha sol·licitat a RTVE el senyal en directe del ple del parlament que demà aprovarà la llei de consultes. Eurovisió és un organisme que aplega més de cent setanta televisions i ràdios de tot el món. A banda, una dotzena de mitjans internacionals s’han acreditat per seguir el ple del parlament estant. RTVE oferirà el ple en directe a través del canal 24 Horas en desconnexió per a Catalunya. La cadena informativa espanyola farà connexions esporàdiques per seguir l’evolució del ple.

Entre els mitjans internacionals que enviaran corresponsals hi ha la televisió alemanya Deutsche Welle, la nord-americana CNN i l’àrab Aljazeera. També hi ha les agències Alamy, Zuma Press, France Presse, Associated Press, Reuters, Bloomberg i Getty Images. I també hi ha enviat corresponsals els diaris The Economist i The Guardian.

Són els mitjans internacionals que s’havien acreditat fins a quarts de set del vespre, tot i que el termini d’inscripció s’acaba a les vuit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any