El sopar més car del món es cuina a Eivissa

  • Paco Roncero ha obert el restaurant Sublimotion on el menú degustació val 1.650 euros

VilaWeb
Redacció
26.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cuiner Paco Roncero ha obert el restaurant Sublimotion a l’edifici Hard Rock Hotel d’Eivissa a la platja d’en Bossa de Sant Josep de la Talaia (Eivissa).  Per a promocionar-lo, expliquen que és el restaurant més car del món: el menú degustació val 1.650 euros.

A més de tastar els plats d’alta cuina de Roncero, durant tres hores els clients observen els audiovisuals que es projecten a les pantalles de 360 graus que omplen la sala. A la promoció, parlen d’espectacle més que no pas de sopar i concreten que els vídeos concorden amb els plats que es van succeint.

Només hi ha espai per a dotze clients, que seuen tots plegats en una taula.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any