L’ANC donarà suport a la decisió que prengui el parlament si no es pot fer la consulta

  • Un miler de garriguencs han assajat la V de l'11-S a les Borges Blanques

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.06.2014 - 14:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) donarà suport a qualsevol proposta del Parlament de Catalunya en cas que no s’acabi fent la consulta, sempre que sigui pacífica i democràtica. Ho ha dit la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, a les Borges Blanques on aquest diumenge un miler de persones han assajat la V de l’Onze de setembre. Forcadell està segura que l’estat espanyol, possiblement a través de la corona, oferirà una tercera via. 

De moment l’Assembla Nacional Catalana es fixa però treballar per la consulta i incentivar la campanya del doble Sí que arribarà al seu punt àlgid amb la Diada de l’Onze de Setembre.

Crítiques a la xarxa

La declaració de Forcadell dient que l’Assemblea donarà suport a la decisió que prengui el parlament si la consulta no es pot acabar fent ha obert un debat amb algunes crítiques a la xarxa. La major part dels comentaris crítics consideren que aquesta actitud és fer seguidisme de CiU. Segons aquestes crítiques, l’ANC cedeix sobre la possibilitat que no es faci la consulta i s’allunya de la posició d’aquells que creuen que cal fer-la tant sí com no, siguin quines siguin les condicions del moment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any