L’homenatge del Camp Nou a Tito Vilanova

  • El Barça ha projectat un vídeo abans del partit amb el Getafe · També s'ha desplegat una gran pancarta en homenatge i s'ha fet un minut de silenci

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.05.2014 - 16:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el primer partit de lliga al Camp Nou després de la mort de Tito Vilanova, el FC Barcelona ha volgut aprofitar l’avinentesa perquè tant els jugadors com l’afició es poguessin acomiadar-se de l’ex-entrenador. Abans de començar el partit s’ha projectat un vídeo al marcador de l’estadi en record seu i en el moment del Cant del Barça s’ha desplegat una pancarta gegant en un lateral del camp, que ha donat pas a un minut de silenci com els que s’han fet l’última setmana en molts estadis.


Aquest és el vídeo que ha projectat el Barça, en què jugadors i tècnics reciten la cançó ‘La Vall del Riu Vermell’:

A més, durant el partit, els jugadors han lluït una samarreta commemorativa amb el missatge ‘Tito, per sempre etern’. El partit ha acabat amb un empat (2-2) que fa que el Barça es quedi sense opcions d’optar al títol de lliga.

Amb aquest comiat a l’estadi es tanquen els actes de condol popular a Tito Vilanova, mort el 25 d’abril passat a Barcelona. Per l’espai de condol obert uns quants dies fora de l’estadi, hi van passar més de cinquanta mil persones, i el club ha rebut més de dotze mil missatges electrònics a l’adreça TitoEtern@fcbarcelona.cat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any