Una dona agredeix Pere Navarro en un acte privat a Terrassa

  • El primer secretari del PSC ha posat en coneixement dels fets al conseller Ramon Espadaler

VilaWeb
Redacció
27.04.2014 - 16:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha patit una agressió avui a Terrassa, en un acte privat. Segons que han explicat fonts socialistes que cita l’ACN, Navarro era a migdia a la catedral de Terrassa per participar en la comunió d’un familiar, quan una dona d’uns cinquanta anys se li ha apropat, l’ha insultat dient-li ‘fill de puta’ i li ha propinat un cop de puny. Després, la dona ha fugit i Navarro ha hagut de rebre atenció mèdica i no ha pogut continuar participant en l’acte. Tot amb tot, la lesió que ha patit el dirigent socialista ha estat de caràcter lleu.

Les mateixes fonts diuen que Navarro anava sense escorta perquè es trobava en un acte familiar, que ha demanat que deixessin marxar l’agressora i ha posat en coneixement dels fets al conseller d’Interior, Ramon Espadaler. Navarro decidirà si presenta denúncia per l’agressió.

Notícia relacionada: Cañas aprofita l’agressió a Navarro per atacar el sobiranisme

Reaccions a la xarxa

Des de la delegació del partit de Sant Cugat han piulat “tolerància zero a actituds violentes i totalitàries”. Han escrit missatges de suport companys de partit del primer secretari i el portaveu dels socialistes de Navarra Javier Remírez. “Tot el meu suport a Pere Navarro, que avui ha patit una agressió en un acte privat tot i que en un lloc públic”.

El socialista Xavier Vilamala, batlle de Sant Hipòlit de Voltregà, se n’ha queixat a la xarxa: “Trist que no es pugui pensar lliurement sense fanatismes. Aquest no és un fet aïllat. Els que ho vivim ho sabem”, ha assegurat.

L’exconsellera socialista, Montserrat Tura, ha condemnat “rotundament” els fets: “Cap violència és admissible, recordo que quan s’acaben les paraules calen més paraules”.

Des d’ERC, el diputat Pere Aragonès també ha expressat “màxim rebuig” als fets. En la mateixa línia, el candidat d’Unió a les europees, Francesc Gambús: “Totes les discrepàncies són legítimes defensades amb la paraula; cap agressió té justificació”, ha conclòs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any