El Punt Avui Televisió comença a emetre aquest vespre amb una entrevista al president Mas

  • La programació regular començarà demà

VilaWeb
ACN
22.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Punt Avui Televisió fa l’emissió inaugural aquest vespre a les 20.00 amb una entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas, i la presentació dels espais de producció pròpia de la cadena. La programació regular començarà demà, dia de Sant Jordi, amb el programa estrella ‘L’illa de Robinson’, que conduirà el periodista Eduard Berraondo durant quatre hores diàries a partir de les 19.00. El segon convidat del canal serà el president d’ERC, Oriol Junqueras, dimecres. Hi haurà més espais de producció pròpia i també d’externa, com ara ‘La ronda’, ‘Pericos online’ i ‘L’internauta’. La franja matinal i el cap de setmana es cobrirà amb programació de la Xarxa.

Segons que informa el diari El Punt Avui, la producció pròpia de la cadena creixerà gradualment. El programa principal serà ‘L’illa de Robinson’, que fa clara al·lusió als vaticinis sobre el futur de Catalunya que va fer el president del govern espanyol, Mariano Rajoy fa pocs dies. 

A banda la programació de la Xarxa, ja hi ha confirmada la tertúlia esportiva ‘La ronda’, sobre el Barça, amb Albert Lesan al capdavant, el dilluns de 12 a 1 de la matinada, i el dimarts, dimecres i dijous d’11 a 12. ‘Pericos online’ resseguirà l’actualitat de l’Espanyol amb Francesc Via, el dilluns i el divendres de 12 a 1 de la nit. 

Mas i Junqueras, els primers convidats

La sessió inaugural serveix per a presentar la cadena als espectadors i compta, tot seguit, amb una entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas (a partir de les 21.00). Es fa precisament la vigília de Sant Jordi perquè el 23 d’abril se celebra l’aniversari de l’Avui, una capçalera que es va fusionar més tard amb ‘El Punt’. 

Un cop acabada l’entrevista, començarà una tertúlia amb Vicent Sanchis, Vicent Partal, Salvador Cardús, Muriel Casals, Eduardo Reyes i Àngels Guiteras. Entre avui i demà, s’hi podran veure més d’un centenar de missatges de benvinguda de diverses personalitats del país. Demà s’emetrà un especial dedicat a llibres i després serà entrevistat el cap de l’oposició i líder d’ERC, Oriol Junqueras. ‘L’illa de Robinson’ i tota la cadena es coordinarà amb les diverses capçaleres i continguts que elabora el Grup Hermes, per exemple, el diari ‘L’esportiu’. 

El nou canal neix a partir de l’acord de lloguer de llicències per part del grup ‘El Punt Avui’ a l’antic propietari de Canal Català, Nicola Pedrazzoli. Segons el diari, la cadena arriba a la meitat del territori del país, però el poden veure vuit catalans de cada deu. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any