El Barça perd la final de Copa contra el Madrid

• Una gran xiulada s'ha fet sentir quan sonava l'himne espanyol i el rei Juan Carlos presidia la llotja

16.04.2014 - 23:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça ha perdut avui l’oportunitat de tornar al Madrid el cop d’ara fa tres anys, quan el va guanyar a la final de copa per 1 a 0, a la pròrroga. Els blancs s’han imposat per dos gols a un en un partit incòmode pels blau-grana. A l’estadi de Mestalla, a Valencià, el Madrid s’ha avançat amb un gol matiner que ha deixat el Barça molt tocat. Un gol de Bartra a la segona part ha donat esperança als seguidors culers, però el Madrid s’ha tornat a avançar amb una escapada de Bale. Després d’haver quedat eliminat de la Champions per l’Atlético de Madrid, la derrota a la final de la Copa és un cop molt dur al Barça, que tindrà molt complicat recuperar el lideratge de la lliga i podria quedar-se sense cap títol aquesta temporada.

La graderia també ha estat un centre d’atenció per la xiulada a l’himne i al rei espanyols. De fet, a la xarxa s’havia convocat tots els afeccionats blau-grana que vagin al camp a fer una xiulada multitudinària.

Informació relacionada: Les xiulades històriques a l’himne espanyol i al rei