La plataforma Prou es reunirà amb Educació per a expressar-li el malestar de la comunitat educativa

  • Aquest dimarts ja tenen una reunió amb la inspectora de zona

VilaWeb
Redacció
17.02.2014 - 00:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Membres de la plataforma Prou en defensa de l’educació pública i en valencià es reuniran aquest dimarts 18 de febrer amb la inspectora d’Educació, a qui demanaran els criteris seguits en la proposta d’arranjament escolar i si es tindran en compte les al·legacions presentades. Ho han explicat després que dijous celebraren una assemblea en què es tractà també la iniciativa engegada per l’Ajutament d’organitzar una Festa per l’Educació a què s’han sumat i que començarà amb una Marxa per l’Educació Pública.

Una altra cita confirmada és la del 25 de març, quan la reunió es podrà fer finalment amb representants de la Conselleria d’Educació per a plantejar els dubtes sobre les supressions d’unitats escolars anunciades i per a expressar el malestar de la comunitat educativa. Des de la plataforma s’insisteix a recordar que ‘cap escola està lliure de les supressions’, ja que asseguren que en un moment o altre pot afectar qualsevol centre escolar.

En l’assemblea, a més de membres de la plataforma, hi van participar representants de les AMPA dels CEIP Bonavista, Martínez Valls i Rafael Juan Vidal, la directora del CEIP Bonavista, la Plataforma Mestre d’Otos, el Consell Local de la Joventut, CCOO, el regidor d’Eduació de l’Ajuntament d’Ontinyent Pepe Pla, Esquerra Unida, Partit Popular, Joventuts del Partit Popular i persones a títol individual. Aquestes dues formacions polítiques (EUPV i PP) van reiterar el seu suport a la plataforma, recordant que van votar a favor que el consistori presentara les al·legacions contra la proposta de conselleria.

Notícies relacionades

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any