Crida nacional al món associatiu pel dret de decidir

  • En un acte aquesta tarda a Manresa · L'ANC presenta a migdia la Declaració de Febrer

VilaWeb
Redacció
15.02.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium i una cinquantena d’entitats del Bages, amb el suport dels partits que van signar l’acord sobre la data i la pregunta del referèndum, volen que les entitats, associacions i col·lectius de tot el país es mobilitzin en favor del dret de decidir. Per aquest motiu avui fan una crida des de Manresa a tot el món associatiu perquè es mobilitzi. 

L’acte començarà a les sis del vespre al Teatre Conservatori de Manresa, i hi participen Carme Forcadell, presidenta de l’ANC; Muriel Casals, presidenta d’Òmnium; i Joan Rigol, ex-president del parlament i redactor del pacte nacional pel dret de decidir. També hi intervindran Josep Rull (CiU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV) i Adam Majó (CUP). 

Abans, a migdia, l’ANC presentarà l’anomenada Declaració de Febrer, una nova presa de posició del secretariat nacional, que es reunirà a Manresa. ‘Davant l’actual context polític, un cop acordada la pregunta i la data de la consulta sobre la independència, i amb les eleccions europees del 25 de maig a l’horitzó, l’ANC considera necessari de fer pública de nou la seva presa de posició sobre els reptes que encara el país aquest any determinant’, explica en un comunicat. Per això el secretariat nacional farà pública avui la Declaració de Febrer, en què es pronunciarà ‘sobre la unitat d’acció, les eleccions europees i la situació social i política del país’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any