Sánchez-Camacho diu a Mas que ‘no insulti’ i que ‘escolti propostes, idees i la veritat’

  • La presidenta del PP lamenta que Rajoy no hagi trobat a Catalunya interlocutors polítics com Tarradellas, que haurien evitat 'aquest disbarat'

VilaWeb
ACN
25.01.2014 - 17:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat que el president de la Generalitat Artur Mas es referís a la convenció dels populars com un ‘festival d’amenaces’. La dirigent popular li ha demanat que ‘no insulti’ i que ‘escolti propostes, idees i la veritat’ sobre model de gestió, d’autogovern i per a la sortida de la crisi. Ho ha dit abans de donar pas al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aquest dissabte a Barcelona. Sánchez-Camacho ha invocat l’ex-president Josep Tarradellas i ha assegurat que ‘amb polítics així no s’hauria arribat a aquest disbarat’, ha etzibat. La popular ha criticat que Rajoy no trobi a Catalunya un interlocutor ‘responsable, lleial i eficaç’.

Sánchez-Camacho ha assegurat que Tarradellas va ser un president amb esperit ‘del seny, audaç, de consens, de llaços, de pacte’, ha dit. ‘Amb polítics així no s’hauria arribat a aquest disbarat’. La dirigent popular ha assegurat que CiU i ERC ‘només busquen el camí de la separació, encara que Catalunya s’enfonsi’. ‘El projecte separatista ens perjudica a tots’, ha reblat. I per això la popular no permetrà que ‘alguns trenquin amb el que hem construït entre tants anys. Aquest és el ‘repte’ que s’ha marcat la popular, que passa per explicar que la consulta no és ni bona ni possible: ‘No nomé hi ha raons jurídiques sinó també sentimentals i afectives’, ha afegit.

D’altra banda, també ha qualificat de ‘disbarat’ demanar la independència de Gibraltar, en línia amb el que afirma aquest dissabte en portada l’edició del rotatiu madrileny ‘ABC’. ‘Quin ridícul, quina falta de sentit comú’, ha lamentat. ‘No ens mereixem governants com Junqueras’, ha afegit la popular davant de Mariano Rajoy, Jorge Fernández Díaz, Soraya Sáenz de Santamaría, Cristóbal Montor i José Manuel Soria, entre d’altres alts càrrecs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any