ERC titlla la convenció del PP ‘d’aquelarre de la por’

  • Alfred Bosch qualifica de 'broma pesada' el nou càlcul de balances fiscals

VilaWeb
VilaWeb
ACN
25.01.2014 - 16:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu d’ERC al congrés espanyol, Alfred Bosch, ha titllat ‘d’aquelarre de la por’ la convenció del PP a Barcelona que aquest dissabte ha clausurat el president Rajoy. ‘El PP té tota la llibertat del món de venir a fer un aquelarre de la por, en contra de la democràcia i a convidar-hi si vol als quatre genets de l’apocalipsi. Però nosaltres tenim tota la llibertat del món de tirar endavant, de no sentir-nos seduïts i continuar construint el nostre futur’, ha assenyalat Bosch, que també ha qualificat de ‘broma pesada’ el nou mètode de càlcul de les balances fiscals que va plantejar el ministre d’Hisenda. ‘Montoro demostra una vegada més que és marxista de la branca de Groucho Marx’, ha ironitzat.

‘Amb les balances fiscals fa allò d’aquests són els meus principis, si no li agraden en tinc uns altres’, ha continuat amb sorpresa el portaveu d’ERC-RCat-Catalunya Sí al congrés espanyol. És per això que Bosch ha proposat que es busquin quatre premis Nobel d’Economia, ‘gent d’indubtable prestigi’ i que sigui ells els que avalin el sistema de càlcul més precís de les balances fiscals. ‘I així tots ens sotmetem al que diguin aquests experts, ja n’hi ha prou d’aquesta broma pesada de canviar els principis de càlcul perquè no li agraden els resultats al senyor Montoro’, ha assenyalat.

Finalment, i sobre les informacions del diari ‘ABC’ sobre la relació entre ERC i Gibraltar, Bosch ha recordat que ‘nosaltres ens esforcem en anar pel món fent amics, i d’altres s’obsessionen en barallar-se amb tothom’. ‘És clar que tenim bones relacions amb els gibraltarenys, i és clar que no defensarem mai l’únic mur fronterer que queda a Europa. Nosaltres volem que les línies dels mapa no separin a la gent, que siguin línies permeables d’intercanvi’, ha finalitzat el portaveu d’ERC-Rcat-Catalunya Sí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any