Arrenca l’edició de VilaWeb en llengua anglesa

  • VilaWeb - News from Catalonia oferirà al món una visió catalana en anglès · Serà coordinada per Liz Castro

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.01.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb inaugura avui l’edició en anglès del diari: VilaWeb – News from Catalonia. És coordinada per Liz Castro, nord-americana, editora del llibre ‘What’s Up Catalonia’ entre moltes més activitats relacionades amb la tecnologia i amb la informació. Vilaweb – News from Catalonia no serà una còpia literal de l’edició catalana, sinó que tindrà seccions i continguts propis, pensats per a una audiència global, enguany especialment sensibilitzada pels fets i les notícies del nostre país.

A VilaWeb – News from Catalonia hi trobareu entrevistes en vídeo en llengua anglesa a personalitats destacades de la vida pública dels Països Catalans o dossiers amb informació de context, en diversos formats, inclosos els e-books.

VilaWeb era conscient des de feia mesos de la importància de fer arribar al públic internacional la situació del nostre país. De dos anys ençà, ha anat publicant ocasionalment articles en anglès i més llengües. I, en ocasió de la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya, va demanar als lectors que col·laboressin a traduir-ne el text a una seixantena de llengües. 

Ara aquest pas consolida la voluntat de servei al país que VilaWeb ha preservat des que fou fundada, el 1995, i que l’ha menada a impulsar iniciatives en favor d’un periodisme rigorós, independent i arrelat en la societat i les seves necessitats.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any