Caixa Ontinyent afig dues noves obres a la col·lecció Cadireta de Boga

  • Els contes 'El pollastre de Nadal' de Mariló Sanz i 'L'espantall' de Francesc Belda

VilaWeb
Redacció
21.12.2013 - 20:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A partir de dilluns 23 de desembre, Caixa Ontinyent posa a disposició del públic les dues noves publicacions que ha editat l’Obra Social de l’entitat. Es tracta dels contes infantls ‘L’espantall’ i ‘El pollastre de Nadal’, inclosos en la col·lecció Cadireta de Boga destinada a xiquets d’entre sis i vuit anys en què es recuperen narracions de la tradició oral del país, especialment les de les Comarques Centrals.

‘El pollastre de Nadal’ és un conte recopilat i literaturitzat per Mariló Sanz, amb il·lustracions de Vicent Beneito. L’escriptora va col·laborar aquest estiu amb VilaWeb Ontinyent en la secció ‘Mira si he corregut terres‘, juntament amb Joan Olivares. L’altre llibre, ‘L’espantall’, és obra de Francesc Belda i il·lustrat per Ramon Chorques. Tots dos podran adquirir-se a les oficines de Caixa Ontinyent, al preu de tres euros.

Amb aquests dos, la col·lecció Cadireta de Boga ha publicat ja dèsset títols, enre altres ‘Peret i Marieta’, ‘El muntanyeret’, ‘El fantasma de les cadenes’, ‘La raboseta i el comparellop’, ‘Les perdiuetes’, ‘El pet del llop’ i ‘Les tres bacores’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any