El gestor del compte de Twitter de Pere Navarro plega

  • Ha presentat la renúncia arran del polèmic piulet en el compte oficial de Navarro

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.12.2013 - 13:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El gestor del compte de Twitter de Pere Navarro (@pere_navarro), ha plegat després del piulet d’ahir, que va desfermar una gran polèmica: ‘Perdoneu, però és que era obligatori veure l’entrevista al #presidentMas? Em vindran a buscar els mossos per deslleial o algo [sic]? Quin borreguisme.’ El piulet, publicat durant l’emissió de l’entrevista del president de la Generalitat per TV3, es va esborrar immediatament. El responsable del compte ha demanat la renúncia i el partit la hi ha acceptada.

El PSC ha emès aquest comunicat:

‘Aquest matí una de les persones que forma part de l’equip 2.0 del PSC, que s’ocupa, entre altres tasques, del compte a les xarxes socials del primer secretari del PSC, ha reconegut que anit va cometre un error i va utilitzar el compte de Twitter de Pere Navarro de manera no autoritzada, i per tant il·legítima. Aquesta persona ha presentat la seva renúncia arran d’aquest error.

Pere Navarro vol traslladar, a través d’aquesta nota, les seves excuses als usuaris de les xarxes i als espectadors de Televisió de Catalunya, alhora que reitera que no va tenir coneixement previ del contingut d’aquest tuit, que considera totalment fora de lloc.’

Avui mateix, i després de la publicació del comunicat, Navarro ha fet aquest piulet, signant amb les seves inicials, PNM:

Immediatament després d’haver-se publicat, la xarxa es va omplir de captures de pantalla del missatge i comentaris de tota mena sobre el contingut.

De matinada el PSC va afirmar que algú havia fet un ús ‘il·legítim’ del compte del seu primer secretari i va anunciar una investigació per aclarir els fets. Poc després el compte de Pere Navarro va escriure això:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any