El jazz alguerès, a Tarragona i Girona

  • El Mudras Quartet també ha actuat aquesta setmana a Barcelona i a Olot

VilaWeb
Redacció
06.12.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup alguerès de jazz Mudras Quartet fa una ronda pel Principat. Dimecres va actuar a la sala Jamboree de Barcelona i ahir, a la sala Torín d’Olot. Però encara fa dos concerts més, aquest cap de setmana: l’un avui a la sala Be Bop de Tarragona, en doble sessió (a les 20.30 i a les 22.30), i l’altre demà al Sunset Jazz Club de Girona (a les 23.00). El grup presenta ‘Workbox’, el seu segon treball d’estudi, un recull de peces que combinen el so mediterrani amb el jazz elèctric dels anys setanta i vuitanta.

El grup pot presumir d’un gran reconeixement, no tan sols a Sardenya sinó a tot Europa. Ha participat, per exemple, en prestigiosos festivals d’Itàlia i Holanda. Hi han tocat músics amb trajectòria també de renom internacional, com ara Dino Saluzzi, Django Bates, Enrico Rava o Paolo Fresu. Precisament Paolo Fresu, que també és sard, va voler escriure el text de presentació del seu primer àlbum, en què diu, per exemple, que ‘gràcies a ells el futur del jazz està en bones mans’.

El grup és format per Giovanni Sanna Passino, trompeta, Mariano Tedde, piano, Salvatore Maltana, contrabaix i Massimo Russino, bateria.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any