Comencen les obres del Centre de Serveis Municipals de Fondarella

  • La primera fase, per la tardor de l'any vinent

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa un parell de setmanes que han començat les obres del Centre de Serveis Municipals de Fondarella. El nou equipament inclourà la Llar de Jubilats, el consultori mèdic, el menjador escolar i un espai multifuncional per activitats puntuals.

Les obres actuals, que executa l’empresa Simó-Farnell, corresponen a la primera fase, que han d’estar enllestides a l’inici de la tardor de 2014. Tenen un pressupost d’uns 650.000 euros dels que 417.000 venen del PUOSC mentre que 230.000 surten del pla d’ajudes de la Diputació de Lleida per la construcció de consultoris mèdics.

A banda del consultori, els altres dos equipaments principals (llar i menjador) fornaran conjunt amb un espai multifuncional que es podrà utilitzar per moments puntuals.

El projecte finalment agafa tota la façana del solar municipal (davant del camp d’esports) i les possibles ampliacions es faran per la vora o el darrera, tot en planta baixa. Amb tot, els fonaments s’han pensat per poder edificar una segona planta (com s’havia dit en un principi) per si mai convé.

Segona fase

Tot i que no està adjudicada, el projecte preveu una segona fase (pressupostada en 248.000 euros) que inclouria l’acabat d’obra civil i la construcció d’una cuina i una bugaderia.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Fondarella.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any