La Via del Nord necessita voluntaris

  • Dc. 6 de novembre del 2013
    Avui dimecres a les 19h es farà una reunió preparatòria de la 'Via del Nord' al Casal Jaume Primer de Perpinyà. Els organitzadors avisen que necessiten voluntaris ...>>

VilaWeb
Redacció
06.11.2013 - 05:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com ja sabeu, la manifestació unitària i festiva que es fa a Perpinyà per commemorar el Tractat dels Pirineus signat el 7 de novembre de 1659, i que cada any és commemora el dissabte després del 7 de novembre, enguany s’ha decidit ltransformar-la en una Cadena humana ‘La via del nord’ que encerclarà ‘les institucions’ per exigir-los que facin el que han promès de fer en favor de la llengua i la cultura catalanes.  Avui dimecres, es farà al Casal Jaume Primer la darrera reunió abans de l’acte, una reunió important per a repartir llocs i responsabilitats.

La Federació d’entitats en defensa de la llengua i la cultura catalana que és l’organitzadora, demana voluntaris. Si voleu participar en aquesta ‘Via del Nord’ vos hi podeu (i és molt aconsellat pels organitzadors) apuntar. Ho podeu fer des d’aquí.

Des del mateix lloc vos podeu també, a més a més, apuntar per ajudar (entre diverses opcions proposades). Els organitzadors necessiten : dues persones per cada una de les places (Aragó, dels Peluts, República, Llotja, Victòria). Aquestes persones informaran i miraran de lligar la Via del Nord per mor d’encerclar les institucions. Sis persones per a preparar l’estelada d’espelmes (Plaça de la Victòria). Dues persones a la Casa Musical. Dues persones per a vendre les torxes i més gent per a enquadrar la marxa de torxes, Gent a la barra pel concert i, finalment, gent per a preparar entrepans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any