Una foto de Mollerussa, finalista del Wiki Loves Monuments de Catalunya

  • Mollerussa fou la segona ciutat més fotografiada

VilaWeb
VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
05.11.2013 - 08:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una imatge de l’interior del campanar de l’església parroquial de Mollerussa és una de les 10 fotografies que opten al premi especial de Wiki Loves Monuments 2013 de Catalunya. La foto és d’Antonio Tehàs (usuari Anton Taas) finalista de La Viqui pren Mollerussa.

La fotografia ha estat seleccionada entre les 16.354 fotografies de monuments de Catalunya que es van presentar a concurs i optarà al premi especial de la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat.

La segona ciutat més fotografiada

Englobada dins de la convocatòria Wiki Takes Monuments, la iniciativa de fotografiar el patrimoni monumental de Mollerussa, que van tirar endavant el Centre de Recerques Pla d’Urgell Mascançà i l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura amb la col·laboració de l’Amical Wilimedia, fou un èxit de recollida d’imatges de la ciutat. Fins al punt que va situar a Mollerussa com la segona ciutat més fotografiada, només superada per Barcelona. A més a més Cal Bosch fou el cinquè monument més fotografiat i altres dos, l’església parroquial i Cal Niubó, foren els segons per nombre de participants que els van fotografiar, només superats per la Sagrada Família de Barcelona.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any