Brussel·les obre la ronda de presentacions internacionals d”A un pam de la independència’

  • El llibre de Vicent Partal es presenta dimecres a la capital europea · Hi haurà presentacions també a Luxemburg i Tolosa de Llenguadoc

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.10.2013 - 02:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb més de cinquanta presentacions fetes ja en tots els Països Catalans Vicent Partal comença ara una ronda de presentacions en ciutats d’altres països del seu llibre ‘A un pam de la independència’.

La primera serà aquest dimecres a Brussel·les, a la seu de l’Espai Catalunya-Europa. La presentació serà a les set de la tarda, organitzada per l’ANC i en el mateix acte farà la seva presentació també el col·lectiu Carlemany

La segona de les presentacions internacionals ja aparaulades portarà el director de VilaWeb a Luxemburg. Al gran ducat la presentació es farà el dia 12 de novembre en un acte organitzat pel Centre Català de Luxemburg.

La tercera de les presentacions internacionals previstes fins ara serà a la capital d’Occitània, a Tolosa de Llenguadoc. S’hi farà el dia el dia set de novembre i és organitzada per Radio Occitana i el Casal Català de Tolosa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any