El Banc Sabadell desmenteix als clients el rumor sobre el trasllat de la seu

  • Un digital espanyol afirmava que traslladaria la seu a Madrid si avançava el procés d'independència

VilaWeb
Redacció
22.10.2013 - 20:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Banc Sabadell va ser objecte la setmana passada d’una intensa polèmica quan el diari digital Hispanidad va publicar en un article que Josep Oliu havia dit que traslladaria la seu social a Madrid si Catalunya es feia independent. El rumor va ser reproduït en més digitals, també catalans. En aquell moment VilaWeb i alguns altres mitjans es van posar en contacte amb el banc, que va preferir no fer ni tan sols cap desmentiment, atesa la manca de credibilitat tant del rumor com dels autors. Tanmateix, aquests dies els clients del Sabadell reben una comunicació on es deixa clar que tot és fals.

La comunicació la reben clients del banc que a títol individual van escriure-hi demanant explicacions. És el cas de Josep Maria Canyelles, que n’ha publicat el text a la seva web sobre responsabilitat social, àmbit en què és un conegut expert.

El text del Banc Sabadell diu, entre més coses: ‘Li haig de dir amb rotunditat que ni Banc Sabadell ni el seu president no han fet cap declaració en el termes que recull aquest mitjà de comunicació. I en segon lloc, ha de saber que el digital que publica aquesta frase atribuïda al Sr. Oliu –i amb el qual no tenim cap mena de relació– no s’ha posat en cap moment en contacte amb la nostra entitat ni amb el nostre Departament de Comunicació per contrastar la veracitat d’aquesta informació, per la qual cosa hem estat els principals sorpresos en veure publicada aquesta notícia. Tal com li he dit abans, aquesta declaració no ha existit mai.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any