‘Independència per canviar-ho tot’ es presenta a Sabadell

  • El cofundador de l'escocesa Radical Independence Campaign i articulista, Jonathon Shafi, serà avui al Casal Can Capablanca per donar suport a la iniciativa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.07.2013 - 12:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’objectiu de la campanya catalana és socialitzar la idea que és possible iniciar una dinàmica política a tots els Països Catalans de ruptura amb els estats espanyol i francès i alhora amb el sistema socioeconòmic imperant. Pels seus promotors, “la plena sobirania només és possible si hi ha un canvi de model socioeconòmic que situï les decisions que realment afecten a la societat en mans del poble”. El passat dimarts ja es va presentar en roda de premsa a Barcelona al CAP de la Guineueta de Nou Barris, protagonista d’una lluita intensa contra les retallades en sanitat, i avui arriba a Sabadell en aquesta atractiva xerrada amb participació escocesa.

La Radical Independence Campaign (RIC) de la qual és cofundador Shafi, va celebrar el passat 24 de novembre una conferència nacional que va aplegar bona part de l’esquerra escocesa. Aquesta organització pretén fer una campanya pel Sí al referèndum per la independència d’Escòcia des d’una òptica d’esquerra transformadora, independent de la campanya oficial. La xerrada d’avui començarà a les 19:30h al Casal Popular i Independentista Can Capablanca i comptarà també amb la ponència d’un dels promotors de la campanya i militant de l’organització socialista d’alliberament nacional Endavant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any