‘Before Midnight’ i ‘Aflter Earth’ estrenes cinematogràfiques destacades

  • Fem un repàs dels films que arriben a la cartellera

VilaWeb
Redacció
28.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tercera part de la saga ‘Before Midnight’, amb Ethan Hawke i Julie Delpy, i la cinta de ciència-ficció ‘After Earth’, protagonitzada per Will Smith i el seu fill Jaden, són els dos films més destacats que s’estrenen aquest cap de setmana. 

>Before Midnight. (‘Antes del anochecer’). Direcció: Richard Linklater. Intèrprets: Julie Delpy, Jennifer Prior, Charlotte Prior; Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick, Walter Lassally. Gènere: Drama. Esbós: Seqüela de ‘Antes del amanecer’ i ‘Antes del atardecer’. Si l’any 1995 els protagonistes, Jesse i Celine, es van conèixer i van passar tota una nit a Viena, el 2004 –a ‘Antes del atardecer’– es van retrobar a París. Ara comparteixen unes vacances a Grècia, on hauran d’encarar el passat, el present i el futur de la seva relació. Vídeo.

>After Earth. Direcció: M. Night Shyamalan. Intèrprets: Sophie Okonedo, Zoe Kravitz, Isabelle Fuhrman; Will Smith, Jaden Smith, Kristofer Hivju. Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Fa mil anys que els humans van fugir de la Terra per culpa d’una colla d’esdeveniments catastròfics. Amb el pare ferit, el fill emprèn un perillós viatge amb l’objectiu de demanar auxili. Tots dos s’hauran d’enfrontar a un territori desconegut i ple de perills. Vídeo.

>The Internship. (‘Los becarios’). Direcció: Shawn Levy. Intèrprets: Rose Byrne, JoAnna Garcia Swisher, Jessica Szohr; Owen Wilson, Vince Vaughn, John Goodman, Dylan O’Brien. Gènere: Comèdia. Esbós: Els dos personatges principals aconsegueixen de reconvertir-se en becaris de Google i han de competir amb els experts de tecnologia més destacats i competents del país per mantenir-se en el seu lloc. Billy i Nick, dos mestres de la persuasió, són envoltats de nens prodigi que tenen la meitat d’anys que ells. Vídeo.

>Wadjda. (‘La bicicleta verde’). Direcció: Haifaa Al-Mansour. Intèrprets: Reem Abdullah, Waad Mohammed, Abdullrahman Algohani, Ahd Kamel; Sultan al-Assaf. Gènere: Drama. Esbós: Wadjda és una noia de deu anys que viu als suburbis de Riad, la capital de l’Aràbia Saudita. Vol comprar-se una bicicleta per guanyar una cursa de molt renom. Tanmateix, la seva mare no ho vol: té por d’una societat que veu les bicicletes com un perill per a la dignitat d’una noia. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any