El PP vota en contra de destinar a lloguer social els habitatges de protecció oficial buits d’Albaida

  • Mònica Oltra va defensar una proposta de Compromís en aquest sentit

VilaWeb
Redacció
14.06.2013 - 18:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Comissió de Governació de les Corts va tractar el 4 de juny passat una proposició no de llei de Compromís que recollia una proposta de la formació de dedicar els més de cinquanta habitatges de protecció oficial buits, situats a la zona dels Camps de Betilla d’Albaida, a les famílies més necessitades de la localitat.

Compromís va presentar el mes de gener passat una proposta de resolució en aquest sentit, atenent que els habitatges en qüestió s’havien quedat sense vendre i abandonats, i eren objecte d’assalts i robatoris, la qual cosa creava una ‘creixent sensació d’inseguretat’ entre el veïnat. El batle d’Albaida, Josep Albert, havia demanat a l’Institut Valencià de la Vivenda que permetera un canvi en les condicions d’accés als habitatges de manera que es pugueren arrendar, sense ser necessari adquirir-los.

La proposta de dedicar els habitatges a lloguer social per a les famílies amb més problemes d’accés a la vivenda va rebre el suport de Compromís, del PSOE i d’Esquerra Unida. Els representants del PP van votar em contra, tot i mostrar-se d’acord amb el plantejament, i la seua majoria va impedir que properara.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any