Una diputada del PP es riu de les amenaces de mort de la ultradreta a Compromís

  • 'No es riga, açò és molt seriós!', li etziba el diputat Josep M. Pañella

VilaWeb
Redacció
13.06.2013 - 15:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘No es riga. Açò és molt seriós!’, va etzibar ahir el diputat de Compromís Josep Maria Pañella en comissió a les Corts a la diputada del PP Elisa Díaz. Pañella va reaccionar així quan va veure que Díaz no parava de somriure quan ell recordava que els diputats de Compromís havien rebut amenaces de mort de grups d’ultradreta. ‘Els diputats de Compromís sofrim, estem amenaçats de mort’, li ha tornat a dir. Pañella li havia demanat fins aquell moment a la diputada del PP que desautoritzés els membres del PP de Burjassot que havien convocat manifestacions conjuntes amb grups ultres.

Pañella li va ensenyar un full de convocatòria de la manifestació del 28 de maig proppassat, convocada pel PP, el Grup d’Acció Valencianista (GAV) i amb el suport d’España 2000, i que va acabar fracassant.

Va demanar a Elisa Díaz que en fes una condemna. ‘Açò afecta gent del seu partit. I encara no he sentit ni una sola desautorització’, es va queixar.

El mes d’abril passat Enric Morera va denunciar que alguns diputats de la coalició i altres membres del partit rebien amenaces de mort a través de les xarxes socials i el correu electrònic. Morera va dir que ell mateix, la portaveu adjunta de la formació, Mònica Oltra, el diputat Josep Maria Pañella o el portaveu de la formació a Alfafar (Horta Sud), Joan Sorribes, havien estat objecte de les amenaces.

Morera lamentava la impunitat en què quedarien aquestes amenaces i va assenyalar que la delegació del govern espanyol no vol investigar i desviarà els fets cap a un judici de faltes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any