Concert per la Llibertat: 30.000 noves entrades dilluns

  • La majoria estaran situades darrere de l'escenari

VilaWeb
Redacció
13.06.2013 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dilluns al migdia es posaran a la venda trenta mil noves entrades del Concert per la Llibertat del Camp Nou del 29 de juny vinent. D’aquestes noves entrades, n’hi haurà gairebé vint mil que són de gol sud, darrere de l’escenari, de tal manera que no tindran visibilitat. El preu d’aquestes serà de deu euros. És per això que l’organització ha contractat pantalles gegants en aquesta zona perquè els assistents puguin seguir en directe les actuacions musicals i viure alhora l’ambient de l’estadi.

Els preus

També es posaran a la venda entrades amb diversos preus en altres llocs de l’estadi. Els preus seran aquests: 10 euros (darrere escenari), 18 euros (Gol 2a i 3a graderia), 22 (Lateral i Tribuna 3a graderia), 24 euros (Gol 1a graderia), 27 euros (Lateral i Tribuna 2a graderia), 36 euros (Lateral i Tribuna 1a graderia), 40 euros (Lateral de la gespa), 44 euros (gespa), 60 euros (part central gespa) i 150 euros (preferent, davant escenari)

Els canals de compra

Els canals de compra seran els mateixos que durant el primer període de venda, durant el qual es van vendre seixanta mil entrades d’un dia. Així, totes aquelles persones que vulguin comprar entrades a partir de dilluns, ho podran fer exclusivament a través d’internet. Es podrà fer de la web www.concertperlallibertat.cat, i també es podran adquirir a través del Club TresCTelentrada i Atrapalo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any