El Vila-real torna a Primera!

  • Un gol de Jonathan Pereira, al minut 12 de la segona part, ha permés els grocs véncer l'Almeria al Madrigal i tornar a la divisió d'honor.

VilaWeb
Redacció
08.06.2013 - 22:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Final feliç per als directius, jugadors i aficionats del Vila-real. En un partit complicat, amb moments de gran patiment, el Vila-real es va aconseguir imposar a l’Almeria, al camp del Madrigal, amb un gol solitari de Jonathan Pereira, aconseguit al minut 12 de la segona part. Fins aquell moment, el nerviosisme havia predominat entre els grocs; certament, el manteniment de l’empat a zero inicial garantia igualment a l’equip el retorn a Primera però, i si els andalusos marcaven al darrer minut?

No va ser així, i des del gol els grocs tenien la sensació de tocar ja la Primera. I és que els visitants haurien hagut d’haver aconseguir dos gols, per capgirar el marcador, i finalment no en van aconseguir cap.

Quan l’àrbitre va xiular el final, va començar el deliri vila-realenc. La gent va entrar al camp, ja acabat el partit, i quan es va aconseguir que tornaren a les grades, els jugadors, l’entrenador i el president van eixir a la gespa, llargament aplaudits pels aficionats. Val a dir també que tot el fil conductor de l’acte, així com les intervencions de Bruno, el jugador artanenc que va parlar en nom del seus companys, i del  mateix president Fernando Roig, van ser en valencià.

La idea del club és muntar la celebració pel títol a la plaça Major justament avui diumenge, a partir de les 18 hores.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any