Manel estrena disc davant tres mil espectadors al Primavera Sound

VilaWeb
ACN
24.05.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Manel va presentar ahir a l’escenari Ray-Ban Stage del Primavera Sound el seu tercer disc, ‘Atletes, baixin de l’escenari’. El grup va desgranar les cançons de l’àlbum, que ja és a les botigues des del mes d’abril, però també va interpretar alguns dels grans èxits, com ‘Al Mar’ i ‘Benvolgut’. Uns tres mil seguidors van acudir al concert del grup barceloní, tot i que es feia a la mateixa hora que un dels directes més esperats de la jornada: Tame Impala.

L’ambient del concert es va anar intendificant a mesura que més públic s’anava apropant a l’escenari. El grup va tancar el concert amb ‘Teresa Rampell‘, el senzill que van fer servir per presentar el disc i per al primer, i únic, videoclip d’aquest tercer àlbum. Del nou disc, també van destacar ‘Vés, bruixot!‘ o ‘Ai, Yoko’. Així, amb ritme i fent ballar, els Manel es van acomiadar del festival, tancant amb tremp l’estrena del nou disc. A l’horitzó, una extensa ronda que els portarà per una colla de festivals aquest estiu.

Sobre el perquè de presentar el disc al Primavera Sound, el guitarrista Roger Padilla va dir en una entrevista a l’ACN que volien centrar-se en aquesta mena de concerts, perquè no eren la seva especialitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any