Cap de setmana reivindicatiu i cultural al Pla d’Urgell

  • Actes de l'ANC, música i llibres

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
20.04.2013 - 18:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vilanova de Bellpuig, Linyola o Sidamon, per la part reivindicativa. I també Linyola a més de Mollerussa, Bellvís o el Palau d’Anglesola en la part cultural són algunes poblacions del Pla d’Urgell que han programat actes pel cap de setmana.

Del dissabte destaca l’encesa de l’estelada d’espelmes que es fa a les vuit del vespre a Vilanova de Bellpuig. A Sidamon d’hi fa la Festa de Primavera amb parada de l’ANC. A Mollerussa, a les deu de la nit, a l’Amistat hi actua Reugenio.

Al Castell del Remei, a la tarda, hi ha una visita al celler organitzat per la Biblioteca Comacal.

Diumenge

Linyola tindrà triple activitat amb la penjada de l’estelada (d’onze a una del matí) i la presentació del llibre “El contador de pigues de Jaume Balcells, a la una del migdia a la sala Pau Casals. Per la tarda, teatre del grup La Botera de Juneda amb “Teràpia”.

A la Novella Baixa, al Palau d’Anglesola, la Cuejada de Primavera porta la música tradicional de Quartana, amb un cercavila-concert que començarà a les dotze del migdia.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any