Concentració a Santa Coloma de Gramenet contra l’agressió del regidor de PxC

  • Juan Gómez Montero va etzibar divendres un cop de puny a un membre de Gent de Gramenet

VilaWeb
Redacció
15.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Gent de Gramenet ha convocat una concentració aquest vespre, amb el lema ‘El poble unit contra el feixisme’, per denunciar l’agressió que va rebre un membre del partit per part del regidor de PxC, Juan Gómez Montero, divendres. En un comunicat, Gent de Gramenet recorda que Gómez Montero ja havia estat condemnat per una altra agressió. A més, fa dos mesos va ser denunciat per una dona que el va acusar d’haver-la colpejada a la porta de la sala de plens de l’ajuntament.

‘Aquesta vegada li ha tocat a un membre de Gent de Gramenet; algunes altres les agressions de membres del partit ultradretà han estat cap a gent dels moviments socials, organitzacions, periodistes, fotògrafs i entitats diverses de la ciutat’, diu el comunicat. Gent de Gramenet considera imprescindible una resposta àmplia, unitària i contundent a ‘la xacra del feixisme’.

Divendres, Gómez Montero va clavar un cop de puny a un membre de GG que feia fotocòpies. La batllessa, Núria Parlon, i els portaveus del PSC, PP, ICV-EUiA, GG i CiU van emetre un comunicat conjunt per condemnar l’acció: ‘Aquests fets no poden tenir cap justificació.’ En l’escrit també es demanava als regidors de PxC que es comportessin ‘d’acord amb les normes de respecte que corresponen a l’actuació política pròpia d’un estat de dret, tal com fan la resta dels grups municipals’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any