Fomentar l’economia local amb la filosofia del bé comú

  • Ontinyent acollirà les jornades 'Noves oportunitats per al desenvolupament local'

VilaWeb
Redacció
12.04.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el nom genèric de ‘Noves oportunitats per al desenvolupament local’ tindran lloc a Ontinyent un seguit d’activitats que pretenen donar a conéixer exemples d’iniciatives empresarials que aposten per l’anomenada ‘economia del bé comú’. La programació començarà divendres 19 d’abril a les set i mitja de la vesprada amb la xerrada ‘Fires ciutadanes: experiències que naixen de la base’, en què hi participaran els promotors de fires EcoAltea, el Mercat de Godella i el Mercat de Carrícola, a més de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià.

Dissabte, el programa inclou a les sis i mitja de la vesprada la xarrada ‘Cooperar: una via per al creixement sostenible’, a càrrec del Celler de la Muntanya de Muro (impulsor del projecte microvinyes), Ad Libitum, FiraVila d’Ontinyent, el projecte Eines, i Ecoxarxa Séquia Mare.

Totes dues activitats es faran al Centre Cultural de Caixa Ontinyent. A més, dissabte hi haurà una visita turística al centre històric d’Ontinyent que eixirà a les cinc de la vesrpada de la plaça de l’Ajuntament.

Les jornades estan organitzades per FiraVila, Eines i Muntis Oci Personalitzat, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV i la Colla Ecologista l’Arrel. Es clouran amb un sopar i actuacions artístiques a l’Espai Cultural El Filaner d’Atzukak, Auxili, Pam Pam Dansa, Corantamaula, Orkestra i Músicos de Guardia entre altres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any