El jutge demana les actes de Nóos per a saber si la infanta Cristina anava a les juntes

VilaWeb
Redacció
08.03.2013 - 18:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El titular del jutjat d’instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha sol·licitat les actes de totes les assemblees de l’Institut Nóos entre setembre de 2003 i març de 2006, per saber si la infanta Cristina de Borbó hi va participar. El jutge, que investiga el cas Nóos de presumpta corrupció, amb Iñaki Urdangarin com a principal encausat, ho ha demanat a través de la interlocutòria notificada avui les parts, segons que informa Europa Press.

De moment, la infanta no ha estat encausada, i Urdangdarin l’ha desvinculada de tota responsabilitat en la presa de desicions de la institució, però la petició del jutge fa pensar que continua indagant sobre la possible implicació de Cristina de Borbó en el cas.

En concret, el magistrat ha demanat a l’ex-secretari de Nóos Miguel Tejeiro que informi de quantes juntes o assemblees, ordinàries o extraordinàries, van tenir lloc entre el 23 de setembre de 2003 i el 20 de març de 2006, i qui hi va assistir. En la interlocutòria, el jutge es centra principalment en les assemblees generals extraordinàries del 23 de setembre de 2003, 19 d’octubre de 2004 i 20 de març de 2006. En el cas d’aquesta última, l’acta ja és en mans del jutge, però ha demanat que es certifiqui de qui és la firma que apareix com la del secretari personal de les infantes i ex-tresorer de Nóos, Carlos García Revenga, que va negar que fos la seva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any