Detenen dos homes que transportaven set porcs morts robats a Benigànim

  • La Guàrdia Civil té establert un dispositiu especial contra els robatoris a les granges

VilaWeb
Redacció
22.02.2013 - 15:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Membres de la Guàrdia Civil han detingut dos homes, de 27 i 38 anys, quan transportaven set porcs morts sostrets d’una granja de Benigànim. Aquesta actuació s’emmarca en l’operatiu establit per a evitar la sostració d’animals de granges de la demoarcació de València.

Segons les investigacions practicades, els dos detinguts podrien estar implicats en 26 fets similars més, comesos tots a granges de porcs de la Safor durant els últims mesos.

Aquestes primeres detencions han estat possible perquè ramaders de la zona van avisar la Guàrdia Civil adonar-se de l’intent de robatori a la granja. Així van interceptar un vehicle que circulava pel terme municipal de Llocnou de Sant Jeroni, carregat amb set porcs morts a la part porterior del vehicle.

Els animals havien estat sacrificats i sostrets d’una granja de Benigànim unes hores abans. Per això, els agents van detenir M.O., de 27 anys, i V.L., de 38, com a possibles autors d’un delicte de robatori amb força en les coses. Els detinguts han estat posats a la disposició del jutjat d’Instrucció número 2 de Gandia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any