Coses del BOE: més diners per als toros i per a l’exèrcit

  • El govern espanyol es gastarà més de dos milions d'euros en una campanya per a l'exèrcit i un premi de tauromàquia · Ho ha descobert el diputat d'ERC Pere Aragonès al BOE

VilaWeb
Redacció
14.02.2013 - 19:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les despeses més increïbles del govern espanyol, recollides amb l’etiqueta de Twitter #cosesdelBOE, no paren de créixer. Aquesta setmana, dues novetats que amplien la dotació econòmica prou generosa que ja reben el foment dels toros i de l’exèrcit. Concretament, el govern espanyol ha creat el Premio Nacional de Tauromaquia, amb una dotació de trenta mil euros, i en despendrà dos milions més en una campanya publicitària ‘de proximitat’ de l’exèrcit.

Les noves despeses del govern espanyol –ara que és temps de retallades– han estat descobertes pel diputat d’ERC Pere Aragonès, que les ha piulades al Twitter aquí i aquí.

Més despeses desorbitades

L’ascensor de la casa de l’ambaixador espanyol a l’ONU va costar 165.000 euros de fons públics; la residència de l’ambaixador espanyol a Rabat, 6 milions d’euros; l’exèrcit se’n gasta 200.000 a preparar palla per a cavalls de la cavalleria militar… Són tres exemples aleatoris de despeses del govern espanyol en acció exterior i en defensa que ja vam aplegar a final de gener: Les despeses més increïbles del govern espanyol, a #cosesdelBOE.

 

Opinió contudent de Pere Aragonès: El cost de construir Espanya

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any