Un paquet de neules per veure el Poema de Nadal a Ivars d’Urgell

  • És la Cuejada de Nadal

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
20.12.2012 - 00:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Qui vulgui veure el divendres, dia 21, a les nou de la nit, a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell el Poema de Nadal rebrà un paquet de neules enlloc del bitllet de l’entrada. És la proposta de la Cuejada de Nadal per l’increment de l’IVA cultural.

El Teatre de Butxaca i la productora La Gata Roja, conjuntament amb T de Terra, han triat aquest sistema de queixa per l’increment de l’IVA que han patit els espectacles teatrals i resta de propostes culturals. Per fer baixar les neules, a més a més, els espectadors rebran un copa de cava.

El Poema de Nadal (que ha tingut una prèvia a Fondarella) compta amb la participació de l’actor Pere Raich i la soprano Ileura Gaya. L’espectacle forma part de les Cuejades, les propostes estacionals de la Cua d’Estiu, la iniciativa d’unir espectacles de petit format i temàtica diversa en edificis singulars del Pla d’Urgell.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum d’Ivars d’Urgell i Vallverd d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any