Artur Mas: ‘Fa por viure en un estat com aquest’

  • Recorda que Rajoy 'no és aliè al que passa' i que 'ho hauria pogut impedir', en relació a les filtracions d'El Mundo

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.11.2012 - 09:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘En un altre país ja hi hauria hagut dimissions, quan hi ha informes de la policia que es filtren, després no surten i reconeixen que no els troben’, ha dit avui Artur Mas en una entrevista a RAC-1, en relació a la filtració a El Mundo de l’esborrany d’un suposat informe policíac que l’acusa de corrupció. ‘Això és d’època pre-democràtica, fa por viure en un estat com aquest. I ja es veu que no els atura res’, ha afegit Mas, que recorda que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no és aliè al que passa. ‘Tots estan implicats en aquesta estratègia de canviar la voluntat popular’.

‘Rajoy segur que n’està al corrent. Si hagués pogut ja ho hauria impedit. És l’estrarègia del PP, de Montoro, de Rajoy, de Cospedal. Tots estan implicats en aquesta operació’, ha declarat Mas, que deixa oberta la porta a querellaer-se contra algun responsable del govern espanyol en funció de les declaracions que facin sobre aquesta qüestió.

Montoro relaciona Mas amb el frau fiscal

Ahir el ministre d’Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, va relacionar el president de la Generalitat amb el frau fiscal. I va dir: ‘Qui ha de comparèixer davant la societat espanyola és qui té comptes no declarats a Suïssa. Segons Montoro, cal ‘dir clares les coses d’una vegada i acabar aquest tipus de rendes i patrimonis no declarats’.

Mas s’ha querellat contra el diari El Mundo, però de moment no pensa fer-ho amb Montoro per aquestes declaracions. ‘Montoro no s’atreveix a dir el nom perquè si no li hauríem de posar una querella a ell. Montoro no va citar el nom. Són insinuacions. En un debat no s’atrevirien a dir-ho.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any