Càrregues dels mossos a la Via Laietana de Barcelona

  • Disparen bales de goma després de moments de tensió en acabar la manifestació anticapitalista

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.11.2012 - 20:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els mossos d’esquadra han carregat amb pilotes de goma a la zona de la plaça de la Catedral i a la Via Laietana de Barcelona. Uns quants centenars de manifestants s’hi han quedat quan ja s’havia acabat la manifestació dels sindicats alternatius, com la CGT, la CNT i uns altres. Hi havia un fort desplegament policíac, i alguns dels manifestants han increpat els agents, els han llençat ampolles i han encès una bengala. Després d’això, la policia ha començat a carregar. El govern recomana de no apropar-se en aquella zona del centre de Barcelona. A més, han cremat dos vehicles de la policia espanyola a la Via Laietana.

Durant una bona estona hi ha hagut unes quantes càrregues a la zona alta de la Via Laietana, i han arribat fins a la Plaça Urquinaona i la plaça de Catalunya. També han arribat a haver-hi aldarulls davant del Palau de la Música, on s’han trencat els vidres de l’entrada.

Els mossos han fet unes quantes detencions durant les càrregues.

La manifestació anticapitalista havia baixat des de la Diagonal pel carrer  Bruc, la plaça Urquinaona i la Via Laietana, sense cap incident, fins acabar a la seu de Foment del Treball.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any