Sabadell recull 1300 avals per la CUP

  • Segons les xifres manifestades les darreres hores per les diferents assemblees locals de la CUP a través de la xarxa, només a la província de Barcelona es podria ser a tocar dels 20.000 avals

VilaWeb
Redacció
18.10.2012 - 18:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després que l’Assemblea Nacional de la CUP aprovés la proposta de presentar una candidatura a les eleccions del 25N, s’ha engegat un intens procés de mobilització per aconseguir l’obtenció dels avals necessaris que també sembla haver donat fruits a la capital de la comarca. Sempre encara segons xifres pendents de confirmar per la candidatura independentista CUP-Alternativa d’Esquerres, el nombre d’avals multipicaria ja per quatre els necessaris a la província de Barcelona -en calen 5000- quan encara manquen 4 dies per finalitzar el termini.

Només en 4 dies

Des de  la candidatura a la ciutat confirmen que no esperaran al proper dilluns, que és la data límit per entregar els avals, i que demà mateix faran efectiva l’entrega. 

Els darrers 4 dies han estat frenètics pels membres i simpatitzants de la CUP, que ha exhibit múscul especialment per twitter, xarxa en la qual ha aconseguit colar-se entre els 10 temes més comentats a l’estat espanyols amb les etiquetes #avalsCup i #hovolemtot. Moltes de les Candidatures Alternatives del Vallès, així com bona part dels seus regidors i caps de llista a la comarca han donat suport públicament a la concorrència de la candidatura.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any