El president de la CEVA exigeix una rectificació pública del batle d’Aielo de Malferit

  • L'ha denunciat per injúries

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.09.2012 - 19:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Emili Barber, president de la Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA), ha denunciat el batle d’Aielo de Malferit, José Luís Juan, per injúries. En la denúncia presentada al jutjat d’Ontinyent, Barber demana que se celebre un acte de conciliació per tal que el batle faça una rectificació pública d’unes afirmacions efectuades a un diari. En cas contrari, interposarà una querella criminal.

Les afirmacions que l’ara president de la CEVA considera injurioses es van publicar el 31 d’agost passat al diari Levante-EMV. José Luís Juan hi va assegurar que Emili Barber havia autoritzat fa deu anys, com a regidor de Medi Ambient d’Aielo de Malferit, la construcció d’un abocador posteriorment precintat pel Seprona. El denunciant considera que aquestes afirmacions són ‘manifestament falses’ pel fet que ell mai no ha estat regidor en el consistori aieloner, i creu que li imputen un ‘il·lícit administratiu’ que lesiona la seua dignitat.

Per a la CEVA, aquesta actitud del batle és la resposta a les denúncies efectuades  per un presumpte delicte de prevaricació en haver autoritzat i consentit la construcció d’un circuit de motocròs il·legal en terrenys de l’Ajuntament, unes denúncies que han fet que el Síndic de Greuges demane (pdf) al consistori que hi ‘restaure la legalitat urbanística’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any